Vergelijk Voyage Belek bij 4 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:

powered by:

Faciliteiten

Eten en drinken in Hotel Voyage Belek

Door gebruik te maken van het all-in arrangement kun je in Voyage Belek zoveel eten en drinken als je wenst zonder steeds je beurs te hoeven trekken. Alle maaltijden, ook de tussendoortjes, en drankjes zijn bij de logiesprijs inbegrepen.

Met een groot algemeen restaurant in Hotel Voyage Belek Golf en een flink aantal specialiteiten restaurants zul je meer dan keus genoeg hebben. In het algemene restaurant worden de meeste maaltijden geserveerd in buffetvorm met een grote selectie aan lokale en internationale gerechten. Er is zelfs een speciaal buffet voor mensen die ‘aan de lijn’ doen, of mensen met dieetbeperking. En er is een speciale babyhoek waar je zelf je babymaaltijd kunt bereiden in de magnetron, blender en sterilisatieapparaat.

Van de diverse specialiteitenrestaurants in Voyage Belek willen we er een speciaal noemen. Het is een adult only restaurant. Perfect voor intieme dineetjes voor twee en voor pasgetrouwden, en het heeft een mooi uitzicht over zee.

Verder zijn daar een Japans restaurant, een Chinees-Oosters restaurant, Voyagelli is een Italiaans eethuis, café de Paris is misschien wel het meest populair in Voyage Belek, het is een Frans restaurant, er is nog een prachtige Steakhouse, een Griekse taveerne, Turks restaurant, een visspecialiteitenrestaurant en nog een paar. De keus is dus erg groot.

Waar je ook bent binnen het resort van Voyage Belek Golf Hotel, overal zul je drinkgelegenheden tegenkomen en bijna overal is ook wel een hapje te krijgen naast het grote aanbod aan diverse dranken.

Elke bar heeft zijn eigen openingstijden afgestemd op het doel van de specifieke bar. Of je nu aan het zwembad zit, of ergens binnen het gebouw van Voyage Belek, er is altijd wel een bar in de buurt die open is.

Vertier & Sport in Hotel Voyage Belek

Naast prachtige zwembaden kun je in Belek prachtig golf spelen. Vlakbij Voyage Belek is de beroemde Montgomerie Golf Club, die over de hele wereld bekend is en als een van de mooiste ter wereld gezien wordt vanwege de perfecte ligging tussen bossen en de zee in.

Zwemmen in Voyage Belek hoeft ook geen belemmering te zijn met maar liefst 5 verschillende zwembaden en een prachtige strand. Naast de zwembaden en op het strand zijn vele comfortabele ligstoelen geplaatst met de nodige parasols. Maar natuurlijk kun je ook een van de vele andere sporten beoefenen die er in Voyage Belek mogelijk zijn.

Aan het strand kun je trouwens diverse gemotoriseerde sporten doen of gewoon de bananenboot varen.

In de avond is er op het terrain van Voyage Belek altijd wel ergens live muziek te horen en te beleven en er worden shows opgevoerd.

Voor kinderen is er in Voyage Belek de kinderclub in diverse groepen leeftijden. Van 4 tot 15 jaar kunnen je kinderen worden bezig gehouden met allerlei leuke bezigheden die die betreffende leeftijdgroep aantrekkelijk vindt. En dat kan van alles zijn, van spelen in de speeltuin tot kinderdisco en alles er tussen in.

Wellness & Spa in Hotel Voyage Belek

In een zeer luxe en warm aangeklede omgeving zul je in Voyage Belek compleet tot rust komen in de Spa. Of je een eenvoudige massage ondergaat of je een compleet programma volgt met allerhande therapieën, je zult je een stuk beter voelen en er zeker weer een tijdje tegenaan kunnen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of de gewenste behandeling is mogelijk in Voyage Belek.

Maar ga zeker eens in de prachtige Hammam die geheel uit marmer is opgetrokken, of geniet van de prachtige mozaïeken in het Turkse bad.

Foto's


Vergelijk Voyage Belek bij 4 aanbieders Bekijk prijs